Ο νέος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Οδηγός, με την ονομασία Vreite.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει χρήσιμο και βασικό εργαλείο για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις που φιλοξενεί, αλλά και για κάθε πολίτη που αναζητά και χρειάζεται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, το Vreite.gr συνιστά ιστότοπο προβολής, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρησης και παρουσίασης κάθε είδους επιχείρησης. Ειδικότερα για οποιονδήποτε αναζητά χρήσιμες πληροφορίες, το Vreite.gr είναι μία τεχνολογικά και λειτουργικά πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης, η οποία επιστρέφει γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα από ένα μεγάλο εύρος χιλιάδων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μηχανή χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο της αναζήτησης και του big data, όπως Apache Solr, φίλτρα, αναζήτηση βάσει ακτίνας/σημείου ενδιαφέροντος, autocomplete συνδυασμένων όρων (πχ. Παθολόγοι Αθήνα Αττικής), βελτιστοποίηση απόδοσης, εμφάνιση ανάλογα με τη λεκτική σχετικότητα ή την απόσταση, χάρτες, συνώνυμα και παρέχει κι άλλες πλούσιες δυνατότητες. Επίσης, το Vreite.gr παρουσιάζει σχετικά αποτελέσματα με βάση την περιοχή ή την κατηγορία αναζήτησης καθώς και προβάλλει δημοφιλείς αναζητήσεις, όταν η αναζήτηση δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αντιστοίχιση σε πληροφορίες.