Συνήθεις ερωτήσεις

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:

Τα βήματα της αναζήτησης είναι απλά ώστε άμεσα και εύκολα να εμφανιστούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Στην αρχική σελίδα θα βρείτε δύο μπάρες αναζήτησης .Στην πρώτη με την ονομασία «Βρείτε?» θα πληκτρολογήσετε είτε το είδος της επιχείρησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ) , είτε την επωνυμία της επιχείρησης που σας ενδιαφέρει.
Το δεύτερο βήμα είναι να πληκτρολογήσετε στην δεύτερη μπάρα με τίτλο «Κοντά?» την πόλη .
Αφού ολοκληρώσετε γραπτώς τα στοιχεία αυτά πατώντας το σημείο που αναγράφει «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ» ή πατώντας το ENTER στο πληκτρολόγιό σας θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΩ:

1) Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες μέσα από το vreite.gr μπορείτε να προβάλετε εύκολα, άμεσα, γρήγορα και συνεχώς την επιχείρησή σας , η οποία θα οδηγηθεί σε ανοδική πορεία, καθώς δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε αυξανόμενο αριθμό πελατών/ενδιαφερομένων από απομακρυσμένες περιοχές.
2) Προβάλετε την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας μέσα από τον πιο ολοκληρωμένο και συνεχώς εξελισσόμενο vreite.gr που φέρνει την επιχείρησή σας κατευθείαν στον πελάτη.
3) Είναι ότι ακριβώς χρειάζεται μια ζωτική επιχείρηση , το ιδανικότερο μέσο ενδυνάμωσης και προβολής της επιχείρησης με το χαμηλότερο κόστος και την δυνατότητα αλλαγής του υλικού σας όποτε θέλετε ώστε να έχετε πάντα μια ανανεωμένη και επίκαιρη προβολή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να συμπληρώσετε την φόρμα καταχώρισης με όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται και εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ:

Για την αλλαγή στοιχείων μιας επιχείρησης που είναι ήδη καταχωρημένη στο vreite.gr η διαδικασία είναι πολύ απλή.
Μπορείτε να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και από το μενού στην επιλογή "ρυθμίσεις λογαριασμου" μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της επιχειρησής σας.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ:

Εκτός από τα βασικά στοιχεία μιας επιχείρησης (π.χ. επωνυμία, τηλέφωνο , διεύθυνση και περιοχή) στο vreite.gr έχετε δυνατότητα χρήσης φωτογραφικού υλικού, λογοτύπου επιχείρησης, κειμένου και περιγραφής.