Πληροφορίες

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα φυτά ακτινιδίων, ποικιλίας Hayward. Επικονιαστή διαθέτουμε την ποικιλία Tomouri παρατεταμένης ανθοφορίας κατάλληλο για την καλή γονιμοποίηση της ποικιλίας Hayward.

Τα μοσχεύματα κόβονται από υγειές και ελεγμένα δέντρα. Φυτεύονται στο ριζωτήριο το καλοκαίρι με πράσινο φύλο και όχι το χειμώνα. Τα καλοκαιρινά μοσχεύματα διατηρώντας το φύλλο τους αποδίδουν ένα πλούσιο και υγειές ριζικό σύστημα. Ο πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα μεταδίδει πιστά τα χαρακτηριστικά του μητρικού δέντρου και τα νέα δενδρύλλια αναπτύσσονται ταχύτερα.

Στο φυτώριο μας θα βρείτε ακόμα ελιές Χαλκιδικής, ελιές Μεγάρων και σύντομα πολλές ακόμα ποικιλίες. Επίσης διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών. Καλλωπιστικοί θάμνοι, αναρριχώμενα φυτά, κωνοφόρα, καλλωπιστικά δέντρα, φοινικοειδή, τριανταφυλλιές.

Θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία οπορωφόρων δέντρων όπως ροδάκινα, βερίκοκα, μήλα, αχλάδια, κεράσια, λωτοί, κυδώνια, δαμάσκηνα και ρόδια. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας, να δείτε τα φυτά μας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.