Πληροφορίες

Ένα ΚΟΧΥΛΙ είναι ο προορισµός σου στο Πήλιο

Το Πήλιο είναι το βουνό µε το δικό του πέλαγος, το Αιγαίο. Εκεί που η οµορφιά συναντιέται µε την οµορφιά, στον Άγιο Ιωάννη στην ανατολική ακτή του Πηλίου, είναι ο προορισµός σας. Το ξενοδοχείο ΚΟΧΥΛΙ είναι στην παραλία, είναι στο κέντρο της µεγάλης εικόνας των διακοπών σας.

Ένα ΚΟΧΥΛΙ είναι ένα σπίτι

Το ξενοδοχείο ΚΟΧΥΛΙ δείχνει και είναι σαν ένα σπίτι, μεγάλο και φιλόξενο για να χωράει με άνεση τους φίλους που θα έρθουν. Έχει 15 δωμάτια όμορφα επιπλωμένα και άριστα εξοπλισµένα, πεντακάθαρα και χαρούµενα, µε θέα στην οµορφιά της φύσης. Κι' έχει άνετη τραπεζαρία για να γίνεται η ώρα του πρωινού απόλαυση.

Ένα ΚΟΧΥΛΙ κρύβει κάτι πολύτιμο

Μέσα στο ΚΟΧΥΛΙ θα βρείτε γαλήνη και ηρεµία, εξυπηρέτηση και χαμόγελο, και, πάνω από όλα, ανθρώπους που η καλή τους διάθεση και η λαχτάρα τους νο σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, τους κάνει ιδανικούς οικοδεσπότες. Κι είναι πολύτιµη κι ανεκτίµητη η αίσθηση πως είστε καλοδεχούμενοι και σημαντικοί, σαν να είστε ανάµεσα σε δικού σας ανθρώπους.

Ένα ΚΟΧΥΛΙ δείχνει, ευωδιάζει και ψιθυρίζει την ομορφιά της θάλασσας

Το ξενοδοχείο ΚΟΧΥΛΙ είναι όµορφο σαν Πηλιορείτικο σπίτι, γεµάτο µε τις ανασαιµιές του βουνού αλλά και µε την αύρα της θάλασσας, είναι στο σηµείο ακριβώς που το κύµα γίνεται νανούρισµα αλλά και κάλεσµα για περίπατο κι' εκδροµή.

Καλώς να έρθετε, στού Πηλίου τη µοναδική οµορφιά. Στο σµίξιµο του βουνού και της θάλασσας.