Πληροφορίες

Το εργαστήριο μας δραστηριοποιείται σε χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού, τροφίμων, καθώς και στον έλεγχο της αποτελεσματικότητας βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.

Εξετάζουμε ένα ευρύ φάσμα τροφίμων (κρέας, φρούτα και λαχανικά), υδάτων (πόσιμο, νερό κολυμβητικών δεξαμενών, νερό μετά από επεξεργασία λυμάτων) και επιφανειών, ενώ η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από κτηνιάτρους, χημικούς, γεωπόνους, βιολόγους, τεχνολόγους τροφίμων και διαιτολόγους.

Τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ εγγυώνται τη διενέργεια αναλύσεων μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διασφάλισης της ποιότητας των δοκιμών, εξασφαλίζοντας την ορθότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του. Όλες οι δοκιμές βασίζονται σε πρότυπες διεθνείς μεθόδους (ISO, APHA, AOAC), όπως ορίζει η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.